Badkamerpunt Leeuwarden
Badkamerpunt Leeuwarden
Planetenlaan 2
8938 AL Leeuwarden
058 288 04 46 - info@badkamerpunt.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Leeuwarden

Badkamerpunt Leeuwarden

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of tegelvloer? Dan ben je bij Badkamerpunt Leeuwarden aan het juiste adres. In onze showroom vind je alles voor jouw droombadkamer. Complete badkameropstellingen, mooie tegels en nog veel meer. Onze slogan is niet voor niets 'Laat je inspireren.' Kom je binnenkort een kijkje nemen in onze showroom? Ons deskundige team staat voor je klaar. 

Over ons - Onze showroom

Onze showroom

Als lokaal bedrijf hebben we jarenlange ervaring met het inrichten van interieurs en keukens. Om onze klanten het totaalpakket te bieden hebben we Badkamerpunt opgericht als aanvulling op Keukenpunt. Onze showroom is nog volop in ontwikkeling, maar u kunt al ontzettend veel inspiratie opdoen. Onze adviseurs geven deskundig advies en helpen u bij het vinden van uw droombadkamer. Wij ontzorgen u dan ook van ontwerp tot de installatie. Dat is de service die u van ons mag verwachten! 

Ons team

Tjeerd Bleijinga en zijn team badkamerspecialisten verwelkomen u graag in de badkamer showroom Badkamerpunt in Leeuwarden. Wellicht kent u ons al van Keukenpunt, onze showroom met de nieuwste snufjes op keukengebied. Iets verderop, op het industrieterrein ‘De Hemrik’, is onze badkamershowroom gevestigd. Dit is een jonge, dynamische en ambitieuze onderneming met een moderne showroom. Hier staat altijd een gespecialiseerd team voor uw klaar. Wij helpen u graag aan de beste badkamer ideeën onder het genot van een kop koffie. Ook maken we graag een 3D badkamerontwerp voor u. Geheel volgens uw wensen en voor een scherpe prijs.  

Complete badkamermeubels van hout op maat gemaakt
“We verrassen onze klanten graag met goede badkamerideeën die passen binnen het budget.”
Spiegelkast voor extra opbergruimte

Snelle levering

Heeft u uw keuze gemaakt voor een nieuwe badkamer en heeft u een ontwerp dat past bij uw huis? Dan gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. U kunt er bij ons vanuit gaan dat we snel leveren. Onze installateurs zijn stipt en werken nauwkeurig. Ons doel is u zo snel mogelijk van uw complete badkamer te laten genieten. Ook komt u bij Badkamerpunt badkamers door een heldere planning niet voor verrassingen te staan. We werken in de omgeving van ondermeer Leeuwarden, Franekeradeel, Harlingen, Terschelling en Littenseradiel.

Vacature ambitieuze bedrijfsleider

Wij zijn per direct op zoek naar een ambitieuze bedrijfsleider die ons team komt versterken. Als bedrijfsleider weet je als geen ander hoe je een onderneming moet runnen. Je gaat geen uitdaging uit de weg en werkt graag samen in een hecht team. Ben jij degene die samen met ons wil groeien? Ben je ambitieus en deel je graag jouw visie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEKIJK DE VACATURE

 

Over ons - Kom jij ons team versterken?
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief